Főoldal / Borcsomagok / 4 csillagos borkóstoló

4 csillagos borkóstoló

4 csillagos borkóstoló

4 csillagos borkóstoló

Merlot 2018

Egri Csillag

Egri Cabernet Franc 2018

Egri Bikavér 2015

Merlot 2018: Gazdag zamatú, bársonyos csersavtartalmú harmonikus bor. Íze: cseresznye, szilva, tejcsokoládé.

Egri Csillag: A közkedvelt fehér házasítás jól sikerült bora. Harmónikus illat- és ízvilágát szépen egészíti ki az élénk savgerinc. Jól behűtve a nyáridők kedvenc itala.

Egri Cabernet Franc 2018: Szépen mutatja a fajtajellegeket. Kiváló minőségű, bársonyos és testes. Konyakmeggy utóízzel köszön el. Férfiaknak való ital.

Egri Bikavér 2015: Gránátvörös színű, kékfrankos alapú házasítás. Gazdag, fűszeres-gyümölcsösillat és ízvilággal rendelkező, de nem tanninhangsúlyos bor. Több éves fahordós érleléssel, komplex ízvilágra tesz szert, amelyben az egyes házasítási összetevők új egésszé nemesülnek.

11 400 Ft

Rendelés

Ismerje meg borainkat

vegyen részt borkóstoló programjainkon!

Tovább »

Rendelés menete:

A Rendelés gombra kattintva egy azonnali e-mail üzenetküldési felületre érkezik. Kérjük, adja meg a megrendelni kívánt bor(ok) fajtáját, évjáratát, és a megrendelni kívánt mennyiséget. Sikeres levélküldést követően 24 órán belül felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot. Köszönjük!

Szállítási feltételek:

Megrendelését 3 munkanapon kiszállítjuk. A 40 000 Ft feletti rendelések esetén a szolgáltatás díjmentes, egyéb esetben a mindenkori szállítási költséget, 4 000 Ft-ot számítunk fel.