Rendezvényszervezés

Szeretne bort kóstolni? Étellel vagy anélkül? Esetleg bortúrával, autentikus pincelátogatással egybekötve? Szívesen részt venne egy ínyenc, többfogásos borvacsorán? Nézze meg ajánlatunkat és kérje segítségünket!

Eger gazdag múlttal rendelkező borvidék, az emberek többségének a kiváló egri nedűk jutnak eszébe a városról.

A tufakőbe vájt borospincéiről híres Szépasszonyvölgyben található Szállodánk, a Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia, melyhez  vadonatúj projektként kapcsolódott 2021. tavaszán  a Villa Völgy Pincészet.

A Pincészet korábban Vincze Béla Pincészet néven vált ismertté, helyileg ugyan nem a Szállodával közös területen található, de mindössze 5 perces autóútra. A borászat amellett, hogy a legkiválóbb területekkel büszkélkedhet a Mész-hegyen, rendelkezik a modern szőlőfeldolgozáshoz és borkészítéshez szükséges minden eszközzel. A pince román-kori templomi hangulatot áraszt, a több mint száz éves bontott téglafalaival, díszkivilágítással, súrolófénnyel kiemelt boltívek, pillérek csodálatos látványt nyújtanak.

Mindkét  helyszínen, a Pincészethez kapcsolódó Hotel Villa Völgyben  és a Pincészetben is van lehetőség borkóstolásra akár szervezett borkóstoló vagy borvacsora keretében, a Pincészetben bortúrákat, pincelátogatásokat és élményszüreti programot is szervezünk az érdeklődők részére!
Borkóstolós programokról szállodánk központi elérhetőségein tudunk bővebb felvilágosítást adni.


További információk, képek és tartalom hamarosan elérhető lesz oldalunkon.